ajj ajj nå huhhu

nyåret börjat o de ha knacka i pannan lite grann idag! 
02.01.2013 kl. 22:42

Bissebingo på Beefen 13.12.2012

En video tutorial på hur man spelar bissebingo :).
Välkomna!!!
http://www.youtube.com/watch?v=pELwxohkamI
12.12.2012 kl. 20:31

H som i Helsinki!

joo hejj hejj, de en tid sen jag har skrivit hit men nu tänkt jag att jag sku skärppa mig lite o börja skriva mera. Ha flytta till Helsingfors nu för att jag fick jobb här, ha inte ennu fått bostad men jag bor hos min vän dj drunken zombie, satans bra jappe. De känns riktigt bra att bo här i helsinki, mycket man kan hitta på o sen hör man lite mera svenska änn i svettiga lahtis. Till exempel stoppa tarmar i lördags, de kan höras lite snuskigt men jag lagade faktiskt änn lång 4 meters korv med mina bekanta och nya bekanta. de va skojjigt. Jag trodde att de skule vara stressigt att bo här i H men det har de int alls varit, jag trivs bland med folk o de roligt när alla ansikten är nya. Måste kolla opp ett nytt gym eller kanske man börjar med något annat, klättring kanske eller någo annat roligt till vintern. Ideer? vi hörs!!!!
10.12.2012 kl. 21:22

länge leve adrenalin rushar!

fick en stydiger gädda idag o fick jobb, jävligt lycklig o allt e stydigt bra!
20.08.2011 kl. 05:38

bode dö mera nördar

blir så slut o si på alla bort skämda nördar som går omkring med sina glasögon utan någon fittans styrka, alltså va fittan!! måst man gå omkring med brillor som int har någon nytta bara för att se ut som någon annan.. huhu världen går helt åt fel håll, bode int människor bli smartare o rakare i ryggen! snart går evolution åt fel håll, männsikor blir o si ut som apor utan muskler o har hjärnor som en jenkkiteini! jag väntar bara på dagen när maten int kan beställas hem o när man hamnar börja använda sina egna händer för att få mat på bordet! de tar int länge så e dagen här, då man får griina åt alla nördar som int kan sita mera på sin feta reve o äta chips o spela spel på datorn, när dom liipar o frågar efter hjälp o efter chips. hahaha! jag kommer o överleva för att jag e värre en MADMAX, jag kommer o äta opp er satans NÖRDAR!! KYSS FITTAN AHAHAHAHAHA!!
11.12.2010 kl. 21:24

tänk om..

Börja just fantisera ute på gatan när jag så en brud som hade någo byxor på som så ut som hon skulle ha rumpan framåt, att om alla människor i världen skulle se olika ut. Alltså en skulle ha enorma händer en skulle ha ett stort huvve en annan skulle ha spaghetti ben o en skulle ha vingar o en skulle ha öron som bilantenner eller dylikt:). Tänk hu stydiger den häran världen sku vara då!!

22.09.2010 kl. 13:41

fredags kväll

maarest bloggin, de e en stund sen som man senast skrivi men de brukar vara så när jag bloggar. nu e de fredag kväll o man siter hemma o kastar i sig lite kalja, brudn for just ti någon  kaveri så man baasar med stereon för fullt transplants i öra. sköööönt! ska senare fara o si på ett blues band, säkert myky rö ögda människor i publiken. brukar vara så med sånt däran jazz/blues shack! snart e sommar över så tänkt fara på en äkkilähtö ti tunisien 2 veckor, bara chilla! nu kom kaverin BAAREST!!!
06.08.2010 kl. 20:18

världen e skit

baaarest, siter igen i eriks källare fuller o skriver lite ti dig kära trötta blogg,, hör på CREEPIE CRAWLIE( bästa punken från finland) o dokar med ssfrey o catti, senare idag ska vi fara o si på lite grindcore o si på eriks svettifa tunga flyger ut från munnen o spotte strittar i pannan på nå asoger moshfinne, ork it-......................................................................................
12.06.2010 kl. 19:12

mysig bloggdokanfest PART 2

nå bahiiirest igen, vi had en liten chat om moderkakor och äggstockar FYYYYY FITTAN så asiga ord, jag håller på att spy när jag hör dom däran ordena.. jag försto att barn växer i magen inne i en moderkaka o sen när ungen skits ut så kommer den med ut,, prutttttt.. sku jag skaffa en resturang sku jag sälja äggstockar o fråga vill ni ha den stekt eller rå eller medium! jag har en bra affärside tror jag :), kyss fitttan!!!
11.06.2010 kl. 20:56

mysig bloggdokanfest

morjens tröttisar, nu siter man på gamel mattan o de svider i reven när man ha doka hela veckan o jag tror de växer hemoroider i reven o skriver till dig kära blogg. CATTI och SS-FREY och JULISTEPOIKA och jag själv sitter här i eriks källare o dokar så fieeeeeeeeettans mycky så att tarmana ruttnar o skinne fjällar från fjalars gamel fjantiga fitta.. KYSS FITTAN! vem sa att säkkana sku skaka som potatissäkkan idag förbannaaaa. vittu! nätt.. nu händer de som i cirkus finlandis gamla husvagnar på lördag kväll när kiljun e färdiger o pottrager i gamel diskämbare eller någo gamla badkar med någo asiga kurdhård från nå gamal kurd pizzeria från uleåborgs skitiga ryssläger.. huhhhu! päären koffar i pannan så skakar man som nå pingvin i kyllskåpet o svettas som en kurd bakom pizzeria väggin i pizzerian som man aldrig vet var hur vem som lagar pizzan.. fullt med plastgafflar insjukna i pizzadegin utanför affes.. vi sir genom ett mopo visir utan solglasögon!!
11.06.2010 kl. 19:55

cant understand!

Jag kan int bara förstå en sak här i världen som jag ha funderat på så jävligt länge. Människor ska va så jävla fashion hit o dit o nyaste trendigaste kläder man får på marknaden men sen så CYKLAR MAN MED EN ASOGER MARKETTI PYÖRÄ!!! dom e så fula o dåliga o otympliga!!!
20.05.2010 kl. 11:17

cykel sjukan

morjens, vari en tid sen men baaahiiiiirest bara. Har fått cykelsjukan nu när våren har kommit. Ha fått stydiger fiilis på fixi/freeride fillaren. Skaffa en cykel billit som jag lite byggt på och är nu klar(bilder kommer senare). Imoron ska jag fara efter en gratis ram till kallio som jag får av en som jag snacka med på ett fixiforum. www.yksivaihde.net . Bra plats och snacka om cyklar med endast en växel. Där kan man ochså köpa o sälja saker som har med cykling o göra.
Våren kommer och hamna fara o klippa håret, första gången jag blev "klippt" med en kniv:), de var någonting nytt för mig.

25.03.2010 kl. 21:05

pannkaka

god kväll trött bloggin.. idag ha jag börja träna på ett nytt gym, det är utmärkt, det har allt man behöver. Jag tränar med en arbetskamrat som ska fara ti polis skolan, bra jappe o blir säkert en bra snut, reilu snut. Int som maga matsen, pisse bara rinner ut från örona.
Nu håller jag på tillreda pannkaka med vaniljglass på, smägä däskens endå. Blir nog bra det. Bra kombination, träning o pannkaka :). vi får hööras!
09.03.2010 kl. 20:23

"främant"

had lite främant på besök över helgen, erkki o tiina kom ti lahtis på besök. Vi had kul som fan, besökt en kasa bra kirppisar o sjakki handla som karkki på marknaden. Alla hitta vi någo kul.. Ha träffa på nytt folk i ratata, tex Frey en kompis som nu förtiden tycker om o doka o bor i åbo, bra jappe! o sen en ekenäs bo som tycker om att fota, relanders pojkin.
Våren börjar koma o de känns jävla bra, snart slipper man o skede runt gatona..

07.03.2010 kl. 19:12

suomi-usa

Nu har en arbetsvecka gått igen på nya jobbet och det känns bra, jag fick tilome mera uppdrag efter en vecka på firman, nästa vecka ska jag vara "iltavastaava" :D.. Känns riktigt bra med lite mera ansvar. Håller på packa banan lådorna med massa kräsä för imoron ska jag flytta. Ikväll ska jag med en stor skara kompisar o se på finland-usa till pubben o skrika o hejja, os-ishockey är bara så jävla spännande. Jag diggar.. Syyyynes allihopa!
26.02.2010 kl. 18:29

Senaste kommentarer

08.09, 22:30fredags kväll av kattsyrran.ratata.fi
22.05, 18:26cant understand! av kattsyrran.ratata.fi
19.02, 23:30hustle til ya die. av its-alive.ratata.fi
11.02, 17:16hustle til ya die. av risky
11.02, 14:49hustle til ya die. av KrankenTzompi